Colt Music Group | MAVY

MAVY

Mavy is een jonge opkomende zanger van Kaapverdiaanse afkomst opgegroeid in Ijselmonde, Rotterdam. Op jonge leeftijd werd er thuis van ‘Funana’, ‘Zouk’ en ‘Pasade’ gedraaid. Op latere leeftijd kreeg hij door TV-zenders zoals TMF en MTV interesse in Hiphop & R&B. Al gauw begon hij ook met het schrijven van teksten en kon hij bij vrienden uit de buurt terecht om muziek op te nemen.

In 2016 deed Mavy mee met de SuperSongDag contest op Funx. Hiermee behaalde hij de finale. In 2017 was Mavy wederom te gast bij FunX en deed hij een slowjam versie van het nummer ‘Habiba’ van Boef. Het zelfde jaar besloot hij ook zijn eerste single ‘Ik Dacht’ samen met hit producer Lange Sjaak uit te brengen. Niet al te lang daarna bracht Mavy ook het nummer ‘Bonita’ uit met Darr3n Dinero, ook bekend van nummers zoals ‘Het is een Feit’ van Emms en ‘Yamilet’ van Sxteen en Poke.

Mavy heeft een uniek stemgeluid. Zijn zachte maar toch eigenzinnige sound zorgt ervoor dat hij al snel vergeleken wordt met de artiesten zoals Roy Woods, Tory Lanez & The Weekend. Op het moment werkt Mavy aan zijn debuutplaat samen met diverse producers. Voor de zomer 2020 zal er weer nieuwe muziek van deze mysterieuze artiest verschijnen.