Colt Music Group | NEANS

NEANS

Neans is een opkomende artiest opgegroeid in Rotterdam oost samen met zijn moeder en zussen. Op jonge leeftijd had hij al veel gevoel voor entertainment. Thuis werd er voornamelijk Latijns Amerikaanse muziek gedraaid, door zijn zussen en buurtgenoten kwam hij in aanraking met R&B en Hiphop.

In 2017 startte hij samen met Ochi No Co $ign en Damian Gray het collectief VELDLIFE. Ochi was al en geruime tijd bezig met muziek waardoor Neans regelmatig in de studio te vinden was. Onder de naam Veldlife begonnen zij samen met producer Kauwboy ook hun muziek te recorden, Al snel brachten zij hun eerste singles ‘O Zone’ en ‘Ochtend Komt’ uit. De nummers werden goed ontvangen waarnaar zij besloten allemaal individueel tracks te releasen.


Neans bracht in 2019 het nummer ‘Ze Neemt Niet Op’ uit dat inmiddels meer dan 10.000 keer beluisterd is. Ook is hij te horen op de ‘On The Map’ mixtape waarop oa. Brunzyn, Duitenkornuiten en Sammie Sedano te horen zijn. Op het moment werkt Neans aan zijn repertoire¬†en zal hij de komende tijd een reeks aan singels uit brengen. Neans is een van Rotterdamse rauwe diamanten die de komende jaren voor een geheel ‘nieuwe wave’ zal zorgen.